Bookmaker för tvÄ
2 biffar ca 150 – 200 gr gĂ€rna innanlĂ„r
salt och svartpeppar
1 dl majonÀs
2 msk skÄnsk grov senap
2 tsk Dijonsenap
2 Àggulor
10 cm pepparrot
Krispsallad
2 skivor vitt surdegsbröd
Gör sÄ hÀr:
Blanda majonĂ€s + bĂ„da senapssorterna – stĂ€ll Ă„t sidan
Skala och riv pepparroten
Separera tvÄ Àggulor
Stek biffarna pÄ hög vÀrme i olja. NÀr biffarna fÄtt fin fÀrg tillsÀtt en rejÀl klick smör och stek ytterligare nÄgon  minut.
Ta biffarna ur pannan och lÄt dom vila en liten stund pÄ en skÀrbrÀda.
Stek brödskivorna i smör ( lÄt smöret bli ordentligt brynt innan ) sÄ dom blir gyllene och frasiga pÄ bÀgge sidor.
Stryk senapsmajonÀs pÄ brödet.
LÀgg pÄ salladsblad.
Skiva upp biffarna  och lÀgg pÄ varje brödskiva.
Bygg sedan ett ”fĂ„gelbo” av riven pepparrot och toppa med Ă€ggulan.