Tillsammans med kollegor lagade vi mat hos Swedich Tast matlagningsstudio, jag fick äran att göra en Gazpacho som natuligtvis var sagolik. Prova vet ja…

Till soppan behövs:
500 g vikentomater ( går ju jättebra med cocktail eller romantika också )
1 gurka
1 rostad paprika ( lägg delad paprika på en plåt i ugnen och rosta tills skalet blir svart och ta sen bort skalet )
1 vårlök
Champangevinäger och en god olivolja.

1) Skär små tunna snitt i tomaterna och doppa i kokande vatten i 5-10 sek tills skalet lossnar.

2) (Spara 5 tomater till garnityr) Kyl tomaternai isvatten och dra sen av skalet.

3) Skala gurkan och skär den i små tärningar. Mixa gurka, paprika, lök och tomater till en slät konsistens

4) Smaksätt med slat, peppar, vinäger & olja.

Ja vad skall man säga – Himmelskt!