(4 personer)

Ingredienser

Ca 800 gr tÀrnad kokt potatis
300 gr tÀrnad oxfilé
200 gr tÀrnad falukorv
2 tÀrnade gula lökar
200 gr inlagda rödbetor
4 tsk Worcester-sÄs
4 tsk HP-sÄs
4 msk Heintz ketchup
Smör
Salt och peppar

Gör sÄ hÀr

Bryn köttet och korven i smör
Bryn löken i smör
Stek potatisen i smör
Blanda ner köttet, korven och löken i potatisen
HÀll pÄ och blanda ner HP, Worcester och ketchup
Krydda med salt och peppar

Guldpytten serveras med rödbetor
Om du vill ha en extra piff, lÀgg pÄ en rÄ Àggula eller ett stekt Àgg

TĂ€nk att fĂ„ avsluta en trevlig afton med en ”handbajer”, en ”lille en” och en stor portion av ovanstĂ„ende. DĂ„ somnar man med ett stort leende pĂ„ lĂ€pparna

CLX-3180_20150217_17532301